cillalindblad

Direktlänk till inlägg 3 mars 2010

Vår vän har åkt...

Av cilla lindblad - 3 mars 2010 22:48

Nu har vår vän bordercollien Jim åkt hem till sin matte igen, det kommer att vara lite tomt här hemma utan honom :(  Jag & Jim har ju legat och sovit tillsammans på mattes fötter på nätterna, hur mysigt som helst.


Matte har städat, lagat mat och varit allmänt vimsig:? Tror att matte & husse ska göra ngt, för Johanna har varit här och hämtat en nyckel, matte har tagit ur hundburen ur bilen? Vad ska dom ut på nu då, tydligen får inte vi följa med, man kan ju inte åka bil utan hundbur.


Idag har vi varit busiga, slet ut alla soporna på golvet och hade kalas, matte får skylla sig själv när det luktar gott och hon glömmer att slänga ut i den stora svarta! Husse var inte så glad på oss när han kom hem, lillhusse Edwin fick dammsuga.


Nej, nu säger matte att det är dags för sängen..


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cilla lindblad - 1 mars 2011 10:20


<3<3<3 Hipp Hipp hurra för finaste Eevan idag!! <3<3<3   Kommer att få gå på många kalas nu då??   Tingeling        ...

Av cilla lindblad - 28 februari 2011 14:26


Grattis till finaste Lisa, på hennes alldeles egna dag idag! Hipp hipp hurra gumman!    ...

Av cilla lindblad - 28 februari 2011 14:20

Veckan som har varit har väl inte varit så speciell. På tisdagen åkte jag över med barnen till en kompis och sov kvar. Jag har jobbar alla dagar utom söndagen. I fredags tog vi det lugnt och kollade lite på Let´s dance å så. I lördags kom det över li...

Av cilla lindblad - 20 februari 2011 13:00

Har ju varit hemma mån, tis å ons och Vabat med lilla prinsessan som fick vattkoppor. Som tur var så har dom inte kliat på henne. Mannen fick vara hemma torså fredag! Måste ju dela lite på det liksom.   Fredagskvällen åkte vi in till U-a till någ...

Av cilla lindblad - 14 februari 2011 15:44

Ha en bra alla <3 dag alla nära å kära!            ...

Skapa flashcards