cillalindblad

Alla inlägg den 29 juni 2008

Av cilla lindblad - 29 juni 2008 23:23

Hade igår en riktigt lyckad möhippa för Helene, som gifter sig 16/8-2008. Vi tog henne på hennes jobb och hon vart helt paff!! hade haft lite aningar men hade precis slagit bort det innan vi kom!! Haha!! Hon vart fint sminkad av vår duktige Therese, sedan bar det av till Hårguiden där Alexandra väntade på att göra henne fin i håret!! Helene försökte hela tiden klura ut vad vi skulle göra genom att fråga konstiga frågor hela tiden!!

 När hon var färdig hos Alexandra gick vi till Fotograf Cecilia Dykert där hon fick fota sig i underkläder som hon hade köpt tidigare. Vilken fantastisk morgongåva hennes blivande kommer att få!! Frågan är om vi andra kommer att få se dessa bilder???

 Vidare till parken bakom Le Parc, där vi hade 5-kamp!! Vi gjorde en massa konstiga saker!! Pungboll!!!! Spotta råtta!! Tampong race!!! Jaga varandra med ballonger runt fötterna!! Soist men inte minst fick vi gå fram till Tina som anordnade denna trevliga 5-kamp, Tina visade ett kort med en grupp/artist och man skulle sjunga någon låt och lagen skulle gissa rätt!! Observera att detta skedde i regn och åska!! Men skam den som ger sig!!

Vidare till uppsnyggning av oss alla inför kvällen!! Helene fick då klä på sig en flygvärdinne uniform, very Nice!!

Sedan väntade middag på Pause för att sedan avrunda med en sväng om på Flustret!!

Trevligt trevligt hade jag iallafall!!!

Återkommer med bilder från denna kväll!!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards