cillalindblad

Alla inlägg den 12 maj 2008

Av cilla lindblad - 12 maj 2008 22:47

Hejsan hej!!

Ja, jag vet,jag är skit dålig på det här med att uppdatera mig!!

Helgen har varit varm och skön. Var och bowlade med ÖSF i fredags, har väl aldrig bowlat så dåligt i hela mitt liv!!! Undrar om det kan ha att göra med att vi drack Smirnof Ice som vatten?????  Fick väl sämst poäng av alla!! Var till Rospinglan och käkade underbart god mat!!


För din skull Johanna!


Tog hunden och cyklade till stallet nu på kvällen för att ta in hästarna. Knäpp katten Sixten följde med nästa ända hem till syrran!! Jag tog samma väg tillbaka hem för att se om han satt och väntade på mig, men såg ingen Sixten!! Tror nu inte att det är någon fara med honom, han hittar nog hem igen!!


I söndags tog jag och plockade fram alla utemöbler! Gud va skönt det var att sitta i solen och steka sig!! I love it!!! Vildan hoppade studsmatta, gubben och Edwin var ute på dammen och fiskade och Anthon var hos en kompis!!!


Tante Malin kom över för att kolla till Räkan, han e så mager den stackarn. Har idag varit och köpt Luserne (el hur det stavas) så nu ska vi göda honom med allt möjligt!! Släppte hästarna i gräshagen snacka om att dom vart lyckliga!! Inte lika kul att mocka efter Räkan!!!!


Lycka till på onsdag Maylin!! Hoppas att du kom fram till Malmö ordentligt!! Ska kolla lite flybiljetter så vi kan komma ner och dra över till Danmark!! Skulle vara så nice!


Sov så gott nu mina vänner!! Imorgon ska jag rida en sväng på Räkan, skriver om det senare!!

Kram Cilla


Ovido - Quiz & Flashcards