cillalindblad

Alla inlägg den 28 maj 2008

Av cilla lindblad - 28 maj 2008 23:15

Faktiskt har jag lyckats med nästan hela min lista!! Duktig Cilla!!

* Hagen är fixad!

* Vi kom överens om ny bil!!

* Tvätten är tvättad och sorterad

* Jorden är hämtad och ut krattad på vår grop

* Shakira sprang med när jag fixade hagen (dock mkt fästingar)

* Gräset är klippt (gjorde det idag)

* Humm Orbitek vad är det?????????????????

* Jag städade huset och torkade golven + gjorde rent golvbrunnen i duschen idag!!

 * Äta mindre!! Mat vad är det för ngt?? Öppnade ju en flaska Cava för att fira nya bilen!



Min fina lydiga!! Hund eller??


Av cilla lindblad - 28 maj 2008 23:06

Idag satte jag ut vår toyota previa på annons på blocket, 7 st ringde innan jag ens visste att annonsen var ute!! Kom iaf en kille och försökte pruta ännu mer än vad han redan gjort. Han förde över pengar och tog bilen och åkte. Känns inte hundra bra asså!!! Stor stor klump i magen!!!


Hämtar nya bilen på fredag!! Spännande!! Nu ska vi helt plötsligt åka Volvo V70 2,4T - 02 !! Automat och 200hk!! Grön metallic med rails och tonade rutor!! Jag som gillar Toyota! Fast den var fin nya bilen och snabb!!! Så nu Malin kan vi köra rally! Kanske hänger på Saaben nu!!!


Hästarna går nu på sommarbete i hagen som jag, Tove och Jocke var och fixade i tisdags kväll!! Nisse och Dahi vart helt galna när dom förstod vad som var på G!! Nu kan dom äta riktigt mkt och Räkan kan lägga på sig lite till!! Tusen tack Tove & Jocke för att ni kunde hjälpa mig med hagen!! Guld värt!!

Av cilla lindblad - 28 maj 2008 00:16

Fick idag alla gamla utemöbler från bageriet!! Tusen tack Cheferna!!Jag, Tove & Vildan var och hämtade möblerna med transporten och körde ner dom till baracken!! Ska bli så trevligt att få sitta där och glo i sommar!!


Nu har magsjukan bytt unge!!! Nämligen Edwin!! Fy F-n!!! Lovar att jag blir sjuk lagom till helgen när jag ska få åka på LYX-kryssning med Birka Paradise!! I svit, med tre rätters , frukost + 25 min Spa behandling!! Tusen Tack till dig Stimpis!! Du e guld värd som tänker på mig och bjuder med mig på detta!!

Jag måste ha varit en väldans bra vän i år!! Först detta och sedan har ju Helene bjudit med mig på Ladies Night!!

Förresten!! Stort Grattis till dig Helene som kom in på polisskolan på första försöket!!

Stort grattis även till Mattan som klarade MD 80 provet i lördags och ska (tror jag) flyga sin första tur till Malmö?? På torsdag!! Sen var det väl till Chania i helgen!! Ni är så duktiga!!

Sov gott!!

Ovido - Quiz & Flashcards