cillalindblad

Alla inlägg under oktober 2009

Av cilla lindblad - 20 oktober 2009 22:29

Jag fryser och svettas, är man på väg att bli sjuk då?? Orkar inte vara sjuk!

 

sjukling  

Fick ett ryck här på kvällen och har nu ett nytt projekt på gång, bilder kommer så fort det är färdigt! Måste inhandla lite färg och så först bara...

 

Tror att det är det tråkiga kalla vädret utanför fönstret som gör en så less... Hösten är inte min favorit årstid om man säger så. Vill ha värme och mycket sol!! Kanske skulle flytta till ett varmare land så man slipper bli deppig ibland, men då kommer jag väl på något som gör mig deppig där oxå? eller vad tror ni?

 

Är skit sugen på att göra klart mitt lilla projekt.. Det liksom kliar i fingrarna!

 

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket och huttra lite till..

 

Sov gott alla där ute!

 

ses imorgon  

Av cilla lindblad - 19 oktober 2009 23:11

Gubben fixade musen när han kom hem! Kanon bra, nu kan jag sitta vid datorn igen!

Av cilla lindblad - 19 oktober 2009 23:01

Nu är mannen hemma igen efter en liten jobb tripp! Han åkte ju i onsdags och kom hem ikväll. Skönt att han e hemma igen!

 

Igår skulle jag göra rent grabbarnas örhängen, började med Anthon som dragit åt ploppen skit hårt, rädd för att tappa örhänget, han hade fått ett litet "skärsår" efter ploppen, gjorde rent och sa att vi får hoppas att det inte blir värre.

 

Ska ta Edwins, va fan e ploppen????? Börjar känna, fan i helvete, den sitter inne i snibben!!! Jag får panik, Edwin börjar grina! Ner och hämtar en tång, kanske går att klippa av på något vis! Nej då!

Säger åt edwin att bit i något och så drar jag lite, puh får loss örhänget en bit iallafall, nu ska bara ploppen ut oxå, blodet rinner, jag håller på och svimma och ungen grinar!

 Fan att  gubben ska vara borta när sånt här händer??? Hur som helst så efter mycket om och men så lyckas jag få ut halva ploppen ur hålet, nu e det andra delen kvar bara.....

Så, suck och stön nu är den borta och E har ett fint köttsår bakom örat. Det han var mest arg för var att jag inte satt i ett nytt örhänge igen!! Men hallå!!! Det går liksom inte! Nu får de läka och sen får vi se om han tar ett nytt hål eller om det kanske räckte..

 

Nu ska jag krypa ner i sängen med gubben!!

Tingeling!!!

 

tok  

 

Så här såg jag ut igår!!

Av cilla lindblad - 17 oktober 2009 12:03

Fy, e så less på detta regn!! Just nu öser det ner utanför!!

Har kört Edwin till Morkarla, han skulkle leka lite!

Sitter på bageriet, vår mus till datorn har krackat totalt! Orkar inte köpa en ny! Tänkte att barnen kan ha en dator fri helg kanske!! Men inte mamma!! Hehe..

 

dator  

 

För er som väntar på rapport om hundkursen så kommer det en kort här: Det gick kanon, Keaton har väl aldrig varit så lydig, lyhörd och han brydde sig inte om de andra hundarna för 5 öre.. Ska bli kul att se om Två tre gånger hur han beter sig då!Har fått tre olika övningar som vi ska öva på nu varje dag tills nästa gång!

 

  

 

Nej nu ska jag hem och städa lite, sen blir det Innebandy kl 16 i sporthallen! Sen tror jag att vi ska ta oss till Karin och spela lite kort. Henke är ju i Hede och jobbar, åkte i onsdags och kommer nog hem på måndag!

 

vilda prillan   ek1   torn  

 

Tingeling

Av cilla lindblad - 14 oktober 2009 21:58

I det här livet är jag en kvinna.

I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn.

När man är en björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader. Jag skulle kunna leva med det.

Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Jag skulle kunna leva med det också.

När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar. Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dom med. Jag skulle definitivt kunna leva med det.

Om man är en björn så FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning. Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett. Japp, jag skall bli en björn....

Av cilla lindblad - 14 oktober 2009 21:57

VARNING!
 
Du har säkert hört talas om att människor blir bortförda och får sina njurar stulna av organtjuvar på svarta marknaden.
 
Jag har råkat ut för något liknande...
 


Mina höfter stals från mig över natten för några år sedan. Jag gick till sängs och vaknade
upp med någon annans lår! Ja, det hände bara sådär snabbt. De nya låren hade konsistensen av havregrynsgröt. Vems lår är det och vad hände med mina? Jag tillbringade hela sommaren med att leta efter dom. Till slut, arg och sårad, hann jag inte mer än resignera och acceptera att jag för alltid skulle fortsätta mitt liv i jeans förrän tjuvarna slog till igen!


Min rumpa var nästa offer. Jag vet att det var samma gäng eftersom dom gjorde sig besväret att matcha min ända med låren, som dom snott redan tidigare. Men min nya ända hade dom satt dit minst 1½ decimeter längre ner än mitt original! Nu förstod jag att jag skulle bli tvungen att ge upp jeansen till förmån för långa kjolar istället.


För två år sedan insåg jag att även mina armar blivit utbytta. En morgon när jag  fönade mitt hår blev jag vettskrämd över att se ett gäddhäng på min överarm dingla fram och tillbaka takt med hårborsten jag använde för att föna mitt hår. Det var riktigt läskigt - min kropp har blivit utbytt en del efter en annan.


Vad skulle hända härnäst?
 
När min stackars hals plötsligt försvann och jag istället fått den ersatt med en kalkons, bestämde jag mig för att gå ut och berätta min historia. Kvinnor i världen, vakna upp och känn lukten av nybryggt kaffe! Det kan vara sistagången Du använder Din ursprungliga näsa! Dom där plastikkirurgerna använder riktiga implantat och kroppsdelar som dom stulit från Dig och mig! Nästa gång någon Du känner berättar om något dom lyft - titta noga igen och ta för sjutton
reda på från vem! Var det från Dig?


Detta är ingen bluffvarning. Det här händer kvinnor dagligen! VARNA DINA VÄNNINNOR!


P.S Förra året trodde jag någon stulit mina tuttar. Jag låg på sängen och plötsligt var dom borta! Men när jag hoppade ur sängen kunde jag dra en lättnadens suck - dom hade bara gömt sig i mina armhålor medan jag sov. Nu har jag dom gömda innanför linningen i mina byxor.


Av cilla lindblad - 12 oktober 2009 14:27

Fredags kom Jenny & Juha med barn över och vi kollade på Idol, sen började dom kolla på Wallander el något, men jag kände mig lite hängig så jag gick och la mig.

 

Har haft en hektisk helg på jobbet.Det har varit Julmässa uppe vid Herrgården, i lördags hade vi fullt hus hela dagen ända till 16,00.

 

Vi hade bjudit över några goda vänner på Taco´s på lördags kvällen. Trevligt trevligt...

Alla satt typ i soffan och glodde på fotboll Sverige - Danmark... Alla vet ju hur det slutade :(

 

Vaknade på söndagen med en fruktansvärd huvudvärk, hosta och ont i halsen. Tillbringade hela dagen i soffan och kollade på Idol och körslaget. Tänkte ni som kollade på dessa program att på Idol åkte Carolina ut, hon sjöng Lady Gaga, i körslaget åkte Andreas kör ut, dom sjöng Lady Gaga!! Hmmmmm. Inga bra odds att köra Lady Gaga alltså!!

var i väg en sväng på möte vid fyra sen hem och intog soffan igen, hade nog lite feber oxå!!

 

Idag har Lill edde varit till tandläkaren och dragit ur en tand! Stackarn.. Dom var tvugna att dra ur den för att den satt ivägen för tanden som kom efter el något! Pappan fick åka eftersom att Edde har tandläkar skräck!! Jag blir bara arg!! Sen när det blir blod så kan det ju hända att jag svimmar! Hehe..

 

Ikväll ska jag in till Uppsala och gå på hundkurs med Keaton hos Lena Carlsson http://www.uppsalahundcenter.se/. Det ska bli spännande! Jag har gått ett gäng kurser hos Lena och har alltid varit nöjd!  Rapport om hur det gick kommer!!

 

Tingeling

  

En glad fiskare!!

 

 

Av cilla lindblad - 7 oktober 2009 19:02



 

Vila dig ordentligt!


 

Skrik ut din ilska!

 

Skratta mycket!


Ha kul med dom du älskar!

  

Sist men inte minst, Shoppa!!!

Ovido - Quiz & Flashcards