cillalindblad

Alla inlägg den 28 april 2009

Av cilla lindblad - 28 april 2009 22:33

Jag finns här när du behöver mig!

Av cilla lindblad - 28 april 2009 22:15

Ska till "ryggdoktorn" Imorgon och kolla om hon kan göra något för att hjälpa mig med min stackars rygg! Den har visserligen sett ut som den gör de senaste 16 åren typ, hmmm, nu känner jag mig så där gammal igen...


Har jobbat em idag, efter jobbet åkte jag hem och hämtade upp Prinsessan och Keaton, vi fick med oss Jossan oxå. Vi åkte hem till Lena för att kolla in hennes nya häst!! Wow, vilken goding.... Skit snygg, och kan förmodligen en hel del, han var en cirkushäst innan han hamnade hemma hos Lena. Kommer bilder vid ett senare tillfälle. Keaton undrade vad det var för stor konstig hund? Men han sa inget och kollade bara in läget, det var viktigare att gå och pissa in lite revir hemma på Lenas tomt.. Han e för gullig.


När jag kom hem så fick Keaton vara hemma med Husse och kolla på fotboll, jag tog Shakira på en egen tur runt byn, mkt skönt att knata på i lite snabbare tempo. Det e ju inte så lätt att gå fort när lillskiten e med.


Keatons nya fina täcke till vinter. Tack till Helen för att jag fick det!! Jag ska bara klippa klor och rycka öronen på hennes lilla hund resten av hans liv.... Så jag vet vad jag har att göra när jag inte gör det på mina egna hundar.


Lite suddigt då jag tagit med mobilekameran och sedan zoomat in bilden lite. men han e så gullig...

Husse sa att det inte får vara några hundar i soffan, jaha ja....

Skön stil han har, skönt att sola lite. Sådan matte sådan hund.

Keaton var ju bara tvungen att ha en cool tröja..

Han tyckte nog inte om den så mycket tyvärr.


Sov gott! Håll nu tummarna för att det går bra för mig hos ryggdoktorn imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards