cillalindblad

Alla inlägg den 5 mars 2009

Av cilla lindblad - 5 mars 2009 23:46

Har en fullbokad helg!! Imorgon fredag ska vi, personalen på hembageriet åka till Söderfors Herrgård och ha fredagsmys! Vi ska tacka av Kerstin som har slutat efter 29 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På lördag ska vi först in till Uppsala på Martins dop! Vi ska till Vaksalakyrka, har inte varit där sedan Bomboms begravning! Dopet är 10,30, sedan ska vi lämna av pojkarna hos faster Anette i Tomtebo, hem ut med Shakira, duscha, snygga till oss, lämna Vildan hos moster Ingela för att sedan fara in till Uppsala igen!!! Vi har blivit bjudna på middag hos Mattan & Helene, dom var vårt värdpar på bröllopet! Ska bli riktigt nice. Kanske blir en sväng på krogen oxå, vem vet. Har fixat Johanna som privatchaufför hela kvällen, nice det oxå. Hon har övat lite på att köra min Volvo V70, det är ju automat... Hur somhelst så kör hon iaf in oss till 17,30, har vi tur så är bilen hel ;) och hon hämtar oss på natten!


Eva, Fredrik & Tuva kör försiktgit ner från Rättvik imorgon. Ska bli så kul att se om Tufsan känner igen "moster" Cilla. Tror inte det men hon blir nog glad för alla kläder hon får med sig hem på söndag! Om inte blir mamma det.

Nä, nu e det väl dags att hoppa i säng eller??

Puss på er alla goa vänner.

Av cilla lindblad - 5 mars 2009 12:08

Grattis till oss på bröllopsdagen!

Ovido - Quiz & Flashcards