cillalindblad

Alla inlägg den 25 mars 2009

Av cilla lindblad - 25 mars 2009 22:12

Sov gott alla mina läsare, det ska iaf jag göra. E helt slut nu.

Pussssssssssssssssssssssssssss

Av cilla lindblad - 25 mars 2009 18:16

Idag fyller min "dotter" Maylin "24" år, vi kan ju tyvärr inte fira henne eftersom hon bor i Skåne, men har vi tur kommer hon upp till påsk!! Nice..

 Så stort Grattis på dig Maylin!! Hipp Hipp Hurra för världens bästa Maylin!!


 

Vilken skillnad det gör med lite solsken! Jag blir så mycket piggare, gladare och tycker att livet är ganska ok!


Idag slutade jag vid 14,30, hann snabbt upp till stallet för att kolla vad som skulle tas hem (kommer nya hästar dit), till dagis hämta Vilda, hem och gjorde våfflor! MUMS! Det är ju våffeldagen idag!


Gubben drog iväg på dart, jag ska väl ha mitt vanliga onsdags samtal med Helene, kul att höra hur det går för henne på polishögskolan. Hon e så duktig, men det visste vi ju innan att du, Helene, skulle klara detta galant.


Läste i en av mina bästa vänninors blogg att hon fattat ett mycket svårt beslut, jag stödjer dig i alla dina beslut älsklingen!! Finns här för dig!! Hoppas att du kommer och hälsar på nästa vecka när jag är ensamma mamman!! Hihi....


Nu tror jag att lilla Prinsessan somnat, hon vart skit sur för att hon inte fick sitta vid datorn och kolla på Tingeling!! Nu hör jag E skrika nere! Ska kolla vart A e oxå!! Han har inte kommit hem efter skolan ännu!? Men han har ju mobil som man kan ringa på, det e bra.

Pusss på Er alla


Ovido - Quiz & Flashcards