cillalindblad

Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Vi måste få ett stopp på detta!!!

Av cilla lindblad - 27 november 2008 18:30

Denna protestlista fick jag idag i min mail, jag har skrivit på och hoppas att ni som oxå fått denna göra samma sak!!! 


Tidelag är sexuella handlingar mellan en människa och ett djur. Det kan röra sig om att hundar utför oralsex på kvinnor, smekning av djurs könsorgan och våldtäkt av djur.
I många länder är sex med djur förbjudet. Inte i vårt land! Detta är något som förvånar många.
Tyvärr är det så att för att kunna straffa någon som våldfört sig på ett djur måste man kunna bevisa att djuret lidit psykiskt och/eller fysiskt. Går detta att bevisa så kan gärningsmannen dömas enligt djurskyddslagen. I djursyddslagen står det att man inte ska utsätta djur för onödigt fysiskt och psykiskt lidande. Eftersom det är svårt att bevisa att djur lidit går dessa människor fria. Att ha sexuella handlingar med djur är i sig lagligt!
Eftersom tidelag är olagligt i stora delar av världen så är Sverige ett undantag. Detta gör att det i Sverige spelas in filmer till porrindustrin med hela världen som marknad. De flesta porrbutiker i Sverige har filmer med djursex. Filmer exporteras och en stor marknad är bland annat USA.
Det skadas många djur varje dag. De flesta veterinärer har någon gång stött på djur som de misstänker att ha blivit utsatta för sexuella övergrepp, men eftersom Sveriges lag är som den är så kan veterinärerna inget göra.
Vi är maktlösa mot dessa avskyvärda handlingar så länge det inte sker en lagändring.
Zoofiler är människor som utför sexuella övergrepp på djur. De försvarar sig med att det är ömsesidig kärlek och fysisk attraktion från båda håll. De säger att djuren vill vara med om det, att djuren ibland tar initiativ och att djuren inte far illa. Zoofilerna använder sig alltså av samma argument som pedofiler gör.
Sällskapsdjur är beroende av oss människor för att överleva. En hund tyr sig till sin husse/matte även om den blir slagen eller våldtagen eftersom husse/matte är allt hunden har

Denna gärning var tidigare i Sverige, liksom i andra länder, belagd med dödsstraff. I Sverige kvarstod dödsstraffet för tidelag till 1864. I andra länders lagstiftning, särskilt i romanska länder, blev gärningen tidigt avkriminaliserad. I germanska länder har synen på tidelag som brottsligt beteende i allmänhet behållits. Från 1864 fram till 1944 reglerades tidelag i strafflagen, och bestraffades vanligtvis med straffarbete i högst två år.
Sverige är ett av många länder där tidelag inte är kriminaliserat. Ej heller pornografi som avbildar tidelag är kriminaliserat. Men handlingar av människor då djur utsätts för smärta och sexuellt utnyttjande, faller under bestämmelserna mot djurplågeri och är brottsliga på denna grund i Sverige.
Vi tycker att sexuella handlingar där djur involveras alltid ska vara olagliga. Att bevisa att djuren utsatts för smärta är svårt och många gärningsmän slipper därmed undan. Sexuellt umgänge med djur är en pervers och oetisk handling som i det moderna Sverige bör vara förbjuden. Vi tycker också att djurporr bör vara olagligt, på samma sätt som barnporr är.

Detta är frutansvärt tycker jag!!


Jag hoppas att alla som fått detta mail av mig skriver på och skickar vidare till alla ni känner!! Vi kanske kan göra något för djuren!!

 
 
Malin Hedén

Malin Hedén

27 november 2008 22:55

Helt sjukt är vad det är och ofattbart. Vad lider dessa människor av kan man undra? Usch, man mår illa!

Jag vaknade klockan ett idag med "bakfyllehuvudvärk", så därför blev det ingen tripp till Österby. Kanske lika bra med tanke på väglaget? Höll på att meja ner mitt eget staket på väg hem från dagis i dag *skrattar*.
Kramis

http://www.malinheden.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cilla lindblad - 1 mars 2011 10:20


<3<3<3 Hipp Hipp hurra för finaste Eevan idag!! <3<3<3   Kommer att få gå på många kalas nu då??   Tingeling        ...

Av cilla lindblad - 28 februari 2011 14:26


Grattis till finaste Lisa, på hennes alldeles egna dag idag! Hipp hipp hurra gumman!    ...

Av cilla lindblad - 28 februari 2011 14:20

Veckan som har varit har väl inte varit så speciell. På tisdagen åkte jag över med barnen till en kompis och sov kvar. Jag har jobbar alla dagar utom söndagen. I fredags tog vi det lugnt och kollade lite på Let´s dance å så. I lördags kom det över li...

Av cilla lindblad - 20 februari 2011 13:00

Har ju varit hemma mån, tis å ons och Vabat med lilla prinsessan som fick vattkoppor. Som tur var så har dom inte kliat på henne. Mannen fick vara hemma torså fredag! Måste ju dela lite på det liksom.   Fredagskvällen åkte vi in till U-a till någ...

Av cilla lindblad - 14 februari 2011 15:44

Ha en bra alla <3 dag alla nära å kära!            ...

Ovido - Quiz & Flashcards