cillalindblad

Alla inlägg under november 2008

Av cilla lindblad - 20 november 2008 17:41

Idag tog Vilda och jag fram pulkan och gick och hämtade Edwin i skolan! Tog en snabb fika på jobbet, vidare till Ica för att inhandla kvällsmaten! Fläskfile med potatis kroketter blev det!


Jag tycker att det är mysigt att det äntligen har kommit lite snö, ungarna kan åka pulka och bob. Tända en massa ljus,  slog mig just att jag måste åka och köpa nya! Om jag tänder alla mina ljus en kväll så går det åt 100 st värmeljus!! Kan säkert tända flera om jag skulle vilja! Men det blir ju ganska varmt här hemma!


Fick ljusen från ljuspartyt i måndags, det luktar så gott nere i köket där alla andras ljus står och väntar på att bli hämtade.


Jag ska iväg vid 21,30 och duka inför begravningen i morgon. Det kommer att bli en jobbig dag imorgon. Speciellt när jag känner i stort sett alla som är där. Känslomässigt kommer jag att vara helt slut imorgon kväll. Det är så jobbigt att se dom man tycker om ledsen.

Men jag tänker extra mycket på Er ( ni vet vilka ni är)...

Ska tända ett extra ljus i morgon kväll bara för T!

Kram kram

Av cilla lindblad - 19 november 2008 22:06

Tack för det!! Nu slapp jag ta löven iaf för en stund! Den här snön är väl inte här för att stanna antar jag, det ska väl bli en massa slask och så först innan vi får riktigt ny fin snö lagom till julafton!! Drömma kan man väl få göra?


Fick en bild av Eva på världens finaste lilla Tuva!!

Tuva

Visst är hon bedårande? Tante Cilla kommer och pussar på dig nästa helg! Det är tur att mina älskade vänninor skaffar bebisar så att min bebisabstinens minskar lite! Får väl skaffa hundvalp istället, för några fler barn blir det inte för mig iaf!!


Ska ta en liten tablett och sova skönt hela natten!! Har sovit så jävla dåligt senaste nätterna att jag blir galen! Eller det är jag ju redan, men men!.Vilda har ju kommit på att hon inte ska ha någon blöja på natten heller! Det har faktiskt fungerat utan blöja i flera nätter nu! Duktig kicka.

 Är faktiskt ledig från jobbt imorgon och tänker ta mig en rejäl sovmorgon! Måste ladda batterierna till fredag!


 Så sov gott för det ska jag!!

Av cilla lindblad - 17 november 2008 16:59

I morse var det kallt ute! Frös om låren när jag gick och lämnade Vilda på dagis!! Kanske det kan komma lite snö snart, så jag slipper ta bort alla löv!!

Orkar liksom inte ta tag i den biten!


Festen i lördags vart super trevlig! Kände mig lite små trött innan vi skulle åka och tänkte att vi åker väl upp en sväng och äter och åker hem i tid! Jo men visst, kom hem kl 02,00 typ! Gäsp! Men vi hade jättekul, hade lite frågesport och lekte lite charader sen så vart det lite singstar! Gud va jag sjunger bra med lite vin i kroppen!! Hahahaha...

Tack till Jempa för en trevlig kväll (Benny oxå).


Idag har det varit dött på jobbet.. Tråkigt när man inte har något att göra. Det finns ju massor att göra egentligen om man vill men ibland vill man inte vara bror duktig..


Eva.M jag har lagt in om ledigt!! Du vet vad jag menar! Ska försöka komma upp tidigare oxå! Tänkte nästan kolla om jag har någon helg ledig innan jul! Så slipper jag skicka upp overallerna till lill Tuvan! Pussa henne från tante Cilla!

Kram på er alla i kylan!

Av cilla lindblad - 15 november 2008 12:28

Är bjudna på 30-årsfest ikväll i Stall Söderkulla. Jenniemy fyllde 30 i onsdags! Har ingen barnvakt, så vi tänkte åka upp och äta lite och ha barnen med oss!! Eller om de två stora pojkarna är hemma själva en stund! Vet inte än!


Anthon är på kalas just nu, Vilda och jag fastnade på bageriet och ska fika lite! Det är Julmarknad i Österby igen!! Mycket folk!!


kramisar

Av cilla lindblad - 12 november 2008 22:06


Har idag mailat över en hel del bilder till folk som ville ha, efter festen i lördags!! Vissa kankse inte ville ha men fick ändå!! Hahaha!!

Alltså inget illa menat!! Ta nu inte detta fel heller.

Jag vet att det är flera som väntar, men det tar sådan tid att nu e jag less för ikväll!! Ska fortsätta imorgon!! Lovar!!!


Gubben har ju Dart på onsdagar så Helene och jag har som tradition att prata i luren med varandra då. Helenes man Mattan kastar oxå dart i samma lag! H och jag pratar typ en gång i veckan alltså! Men idag så gick det inte!! Snyft... Nä då, H måste plugga till en tenta. Hon ska ju bli POLIS!! Fy, vad läskigt.. Är inte poliser lite läskiga? Iallafall om man kör bil och det är en kontroll, även om jag kört lagligt och har bälte på mig så blir jag alltid jättenervös! Har vi betalt skatten, är bilen bes, fungerar allt som det ska??  Är det bara jag som känner så?? Intressant fråga att ta upp!


 Har ju poliserna som kommer in på jobbet och fikar, dom e ju hur gulliga som helst! Även om dom slår upp bildörrar på min bil!!! Har ju så många bucklor och repor så en till gör väl inte så mycket, eller??


Tog en fin bild på Edwin och lille Martin när dom var här för någon helg sedan!  Edwin ser så stolt ut!!

Har även fått en bild av Malin (skåne) på hennes hus hon ska flytta till!1 Jag ska komma så fort jag bara kan!!


Så här fint är gruvtornet en tidig morgon!






Av cilla lindblad - 11 november 2008 16:52

 Har Blivit utamanad av min Vän Malin Heden!! jag måste väl göra detta då!! Haha!!


Så här går det till:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

* Utmana 7 st i slutet på inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

* Låt dem få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag skriker alldelles för ofta på mina barn! Skulle behöva ha en Nanny!!


2. Tycker mycket om rött vin och röker för mycket när jag dricker!


3. Har jämnt tjugo bollar i luften!! Hur jag hinner med vet jag inte!


4. KAN INTE SÄGA NEJ!!! Måste börja säga ifrån!! Mår ju inte så bra alla gånger!!


5. Pratar alltid för mycket! (något som går/gått i arv till mina barn)!!


6. Borde prata mindre i telefonen om kvällarna! Men det e ju skön avkoppling när barnen somnat! Jag kan faktiskt prata samtidigt som jag hänger tvätt eller plockar ur diskmaskinen!


7. Är världens nyfiknaste människa!! Vet typ allt om allt och alla! Men det vet ni ju redan!!


Jag utmanar: Eva Grundin , Johanna Ö, Eva Mans, Helene Sandin, Malin Pettersson och Lena Hagman!

Säger bara Lycka till!!

Av cilla lindblad - 11 november 2008 16:41

Fast jag pratade med Syster yster nyss och dom hade si så där väder i Tunisien!! Haha!! Nä, men vad skriver jag!! Lite skadeglädje får man väl ändå ha eller??

Vet att det är massor av folk som väntar på att få se bilder från festen i lördags!! Men man får ju tyvärr inte lägga ut hur som helst!! Micke Gille kommer att få bilderna och lägga ut på ÖSFs hemsida så småning om!! Vill du ha någon bild på dig så maila mig så skickar jag över dom till dig!!

Lite bilder har jag allt!!

Vårat gäng!!

Jag har fångat en tjuv!! Men jag är ju en tjuv???

Är i mitt esse!!

Av cilla lindblad - 10 november 2008 13:59

Jag överlevde!! Bandet var ju riktigt bra!! Förutom lite många och långa pauser!!

Städningen gick oxå smärtfritt!! Skönt!

Vilken mat vi fick!! Magnus du e otrolig!! Längtade tills vi skulle städa klart i söndags, visste att det fanns mat kvar i kylen!! Jippie!! Lika gott då me!!


Är hemma idag för att Vildan har feber!! Snorig och hängig helt enkelt!!

Har koll på min systerdotter eftersom hennes mamma och pappa åkt till Tunisien.. Apor!! Vill oxå till värmen!!!


Hittade ett Flyfoto på gamla huset!!

Fint va!! Fast det ser ju kanske inte ut riktigt sådär längre!! Ingela och Henrik har ju byggt till en jätte altan och gjort en massa fint!!


Hannas Monster Truck!!

Ovido - Quiz & Flashcards