cillalindblad

Alla inlägg den 8 februari 2009

Av cilla lindblad - 8 februari 2009 14:46

Idag har Milla och Albin varit här på besök med lilla Molly. Molly är en högställd Jack Russel valp på 12veckor, inte ett dugg gullig!! Men sprallig som en JR.


Henke är nere i källaren och rensar avloppet i badrummet med badkaret, kanske kan ta sig ett bad ikväll, skönt...............


Vilda river hela huset idag! Hon är helt vild, namnet hon har passar henne utmärkt. Edwin är nere och kollar på tvn, Anthon drog till Emil. Jag har kört Jossan till Dannemora, hon skulle rida lite. Ska fundera ut vad vi ska ha till middag idag oxå, hmmm, undrar vad man e sugen på en dag som denna??


Skulle faktiskt behöva städa lite, men orkar f-n inte.


Fick sms av Maylin, det går inget bra för henne just nu, rapporten löd så här:

2 kortisonsprutor idag, hopptävling i Trelleborg på söndag. Nu kan det f-n inte blir värre, bilen är trasig och Rickards kort vart stulet på krogen igår, dom tömde kontot!!! Ja värre än så här kan det ju inte bli, nu måste det bli bättre...

Det är bara att komma när du vill Maylin, det vet du!!  Hoppas att allt löser sig med Bilen, kortet och att du vinner hopptävlingen!!


Kram Cilla


Av cilla lindblad - 8 februari 2009 00:53

tack Linda & Eva för en super trevlig kväll med en massa skratt!! Jörgen ska kanske ha tack han oxå??

Man behöver skratta ibland! Kom i säng 03,40, något trött idag har jag varit! När tjejerna åkte hem gick jag och la mig i sängen opch fick halv sova i ca tre timmar iaf.

Vaknade 15,40 fick då kasta mig in i duschen, vi skulle ju kolla innebandy matcehn som började 16,00. tjejerna spelade bra i första men vet inte riktigt vad som hände i andra och tredje. Tyvärr så vann dom inte, men det är bara att ta nya tag och ge fan i spinning!!!!


Har precis kommit hem ifrån grannen som bjudit på pizza, vin, öl och kortspel! Mycket trevligt det oxå. Tack Anders & Anita!! Alltid lika uppskattat.

Sov gott Cilla



Ovido - Quiz & Flashcards