cillalindblad

Alla inlägg den 20 februari 2009

Av cilla lindblad - 20 februari 2009 23:49

Har jobbat , handlat mat på lunchen, ut med hunden, tillbaka till jobbet, suck, hem ifrån jobbet, gubben åkte med äldsta sonen för att fiska , Vildan sov när jag kom hem, trodde sparken var stulen, kollade Let´s Dance, rökte, drack vin, pratade med Eva på luren, Bloggar.


Detta är vad jag gjort idag! Ni då???

Sov gott.

puss

Av cilla lindblad - 20 februari 2009 08:32

Bestämde på torsdagen att jag skulle dra över till Alunda för att lämna en massa kläder till Linda.S, lämna ljus till Helena och våldgästa Malin!!!

Kom till Linda vid sextiden och vart kvar en timme ca. Åkte till Helena och lämnade ljusen hon köpte i november! Fick då träffa lilla Ida, vilken gullig liten tjej!! Är så glad för din skull Helena!


När jag åkte från Helena så ringde jag min vän Malin, inte med så stor förhoppning att hon skulle svara, men det var ju värt ett försök iaf. Hon svarade, så jag sa att hon skulle sätta på kaffe, för nu kommer jag med fikabröd!!


Tusen Tack Malin & Jon, För gott kaffe, fina stövlar och en mycket trevlig kväll! Glömde nog säga hej då till Jon och glömde helt bort att Tacka för mig när jag skulle åka hem 23,30!!!

Så TACK!!!

Ps. Även om jag tycker att Ella är lite "läskig"D.s

Ovido - Quiz & Flashcards