cillalindblad

Alla inlägg den 11 februari 2009

Av cilla lindblad - 11 februari 2009 22:29

Fy vad det är tråkigt att vara hemma med sjukt barn, mankan typ inte gå ut eller göra något annat kul. Det finns liksom bara tråkiga saker att göra, tvätta, städa,laga mat och hänga tvätt.


Har iaf fått igång hemtelefonen så jag kunde ha mitt samtal med Helene ikväll som vanligt. Grattis Helene som klarade av tentan. Du är så duktig...jag skulle då aldrig orka plugga till polis. Jag är för snäll för den delen ändå.


Nu ska jag kolla på animal planeten, somnar bra till den.

Av cilla lindblad - 11 februari 2009 14:05

Hittade den andra luren i en av Anthons skor efter mycket letande. Nu är onsdagen räddad.. Alltså den funkar nu oxå, hemtelefonen.

Beställde hem två nya telefon, vår ena sprakar det som f-n i.Kommer inte förrens om 2 - 3 veckor tyvärr.

Kom ihåg att "vaba" idag oxå, får så sjukt dåligt samvete när jag ska vara hemma med Vilda, eftersom att jag vet att vi har lite ont om personal just nu. Maye får jobba jämt, vet ju att hon har massor av pappersarbete att göra oxå. nej, det är inte kul att vara tvungen att vara hemma när man jobbar på en så passs liten arbetsplats som jag gör. Men jag kommer att kunna jobba på fredag igen, Vilda verkar vara piggare idag, ingen feber ännu. Jag är ledig på schemat imorgon, så då hinner Vilda vila upp sig ordentligt.

Har lånat denna bild av Gruddelin! Det är jag på Eva.M´s 30-årsfest.

Lite smalare på den tiden iaf. Måste ta tag i min vikt nu!!!!!!!!!!!!!!!1

Men ju mera jag tänker på det ju mer äter jag ju.. Måste bryta lite mönster, det underlättar ju inte direkt att man jobbar där man jobbar.. Suck!

 Faktiskt så väntar jag Vilda där,  jag har gått typ i 3-4 månader in i graviditeten.

Av cilla lindblad - 11 februari 2009 11:47

Den fungerar inte?? När jag lyfter luren blir det som upptaget, suck, det är ju onsdag idag! Hittar inte heller den andra enheten så det kan ju vara så att den ligger av någonstans, och innan batteriet är dött kan de ju ha gått dagar.....

Ja, ja får väl snacka med vilda istället då, får "vaba" från mobilen, tur att man har en sådan..

Återkommer senare under dagen med rapport om telefonen.

Ovido - Quiz & Flashcards