cillalindblad

Alla inlägg under februari 2009

Av cilla lindblad - 23 februari 2009 20:41

Alltså inte med bilen, eller jo det har jag ju oxå gjort idag faktiskt...

Skulle åka till Gävle och kolla på en 1,5 år gammal hund men efter noga överväganden och familjeråd så har jag bestämt mig för att backa ur. Ska försöka få lite ordning på Shakira först och kolla efter en valp till sommaren istället. Man vet ju inte vad en hund på 1,5 år har varit med om, hur den skulle funka med barnen, Shakira, katterna och allt..

Tycker att jag var duktig!!


Nu ska jag titta in på tradera och kolla om det kommit in några roliga Dora prylar till Vildan, som hon kan få när hon fyller år..

Kramar

Av cilla lindblad - 23 februari 2009 10:43

Av cilla lindblad - 23 februari 2009 10:19

Kl elva ska jag lämna lilla Prinsessan på dagis, sen ska jag ta ut Shakira på en promenad över ängarna. Det är kanon att gå där för hon kan vara lös och jag kan träna lite inkallning och så med henne.

Börjar jobba kl tolv, jobbar sedan till halv sju- sju någon gång. Det värsta är att jag ska stänga tre kvällar i rad, det är ju semmeldagen imorgon så vi kör två på em, jag har visserligen varit hemma med Vilda när hon var sjuk så jag behöver timmarna. Sen på onsdag är det min em, ledig torsdag, ska bes bilen och kanske åka mot Gävle en liten sväng, återkommer med info om det senare. Ska tänka lite själv först, innan jag bestämmer något. Jobbar hela fredagen och lördagen..... Men man har ju inte tråkigt iaf.

Kram Cilla

Av cilla lindblad - 22 februari 2009 20:54

Jag tänkte ju gå ut och göra en snögubbe med Vilda men hon ville vila, vilket resulterade i att vi somnade båda två. Jag sov nästan två och en halv timme, behövde nog vila lite jag med. Så nu e jag helt slut bara för att jag vilade. Det blir tyvärr inget längre inlägg än detta i kväll.

Sov gott.

Av cilla lindblad - 22 februari 2009 12:28

Tack alla ni som kom och luktade på ljus, åt ost och kex, drack massor av vin!! Har en hel kasse där nere med tomma vin flaskor!!! Jag hade iallafall det jätte trevligt!

Kul att du Eva kom och sov över! Gör gärna om det snart!

Eva M, saknar dig oxå massor mycket, men vi ses ju om två veckor typ?

Återkommer senare idag med snögubbe rapport, om det nu blir någon.

Av cilla lindblad - 20 februari 2009 23:49

Har jobbat , handlat mat på lunchen, ut med hunden, tillbaka till jobbet, suck, hem ifrån jobbet, gubben åkte med äldsta sonen för att fiska , Vildan sov när jag kom hem, trodde sparken var stulen, kollade Let´s Dance, rökte, drack vin, pratade med Eva på luren, Bloggar.


Detta är vad jag gjort idag! Ni då???

Sov gott.

puss

Av cilla lindblad - 20 februari 2009 08:32

Bestämde på torsdagen att jag skulle dra över till Alunda för att lämna en massa kläder till Linda.S, lämna ljus till Helena och våldgästa Malin!!!

Kom till Linda vid sextiden och vart kvar en timme ca. Åkte till Helena och lämnade ljusen hon köpte i november! Fick då träffa lilla Ida, vilken gullig liten tjej!! Är så glad för din skull Helena!


När jag åkte från Helena så ringde jag min vän Malin, inte med så stor förhoppning att hon skulle svara, men det var ju värt ett försök iaf. Hon svarade, så jag sa att hon skulle sätta på kaffe, för nu kommer jag med fikabröd!!


Tusen Tack Malin & Jon, För gott kaffe, fina stövlar och en mycket trevlig kväll! Glömde nog säga hej då till Jon och glömde helt bort att Tacka för mig när jag skulle åka hem 23,30!!!

Så TACK!!!

Ps. Även om jag tycker att Ella är lite "läskig"D.s

Av cilla lindblad - 18 februari 2009 12:02

Mina kära vänner glöm nu inte ljusparty på lördag kl 19,00 hemma hos mig. tag med egen dryck, jag bjuder på ost och kex.

Välkomna!!

Osa senast idag tack!!

Ovido - Quiz & Flashcards